Бъдете убедени, че ще работим неуморно и настоятелно, за да

...
 Бъдете убедени, че ще работим неуморно и настоятелно, за да
Коментари Харесай

Севим Али в Руен: Ще работим за развитието на малките населени места

 Open photo

 

Бъдете уверени, че ще работим неуморно и настоятелно, с цел да може и дребните обитаеми места и община Руен да се възползват от оперативните стратегии и от всички принадлежности които дава Европейски Съюз. Това съобщи лидерът на бургаската листа на Движение за права и свободи Севим Али на предизборна среща в Руен.

Не инцидентно Движение за права и свободи тръгваме на тези избори с мотото „ С Движение за права и свободи сигурност и непоклатимост “. Знаете ли за какво? Защото през последните 32 години, откогато е основано Движението за права и свободи от нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган, постоянно сме били поръчител за сигурността, поръчител за мира и стабилността в нашата Родина България. И отсега нататък ще бъде по този начин, увери Али.

Това ще го създадем дружно с номер 1. Първата неделя на месец октомври ще имаме мощна и мощна парламентарна група, която ще отстоява ползите на България, сподели още Али.

Убедени сме, че ще получим още по-мощна поддръжка и Движение за права и свободи ще изпрати в Народното събрание най-малко трима народни представители от Бургас и ще имаме излишък за четвърти. Убеден съм, че ще го създадем, увери Севим Али. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР